keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Mistä etsitään...

Ihmisen mieli on kuin hakukone tietsikalla. Se alkaa heti etsiä ja tarjota jotain, mieluummin tuttua ja ennestään jo löydettyä. Edellämme ajoi auto, jossa rekkarit alkoi kirjaimilla try. Kohta mieleeni tuli sana: Tryfosa, ja sitten vielä Tryfaina. Ja mitä ne on? Nimiä Raamatussa. Nuo minun mieleni etsimät ja löytämät nimet oli Roomalaiskirjeestä. Joka tieto minun tosiaan piti vielä erikseen etsiä.

Tietsikoilla voi käyttää erilaisia hakukoneita, joilla tietoa etsitään. Usein taidamme käyttää sitä itsellemme tutuinta. Joskus tosin saattaa olla, ettei se välttämättä tarjoakaan sitä osuvinta ja parhainta ja oikeaa, vaan jotain vähän sinnepäin. Hakukoneen vaihtaminen voi joskus olla perusteltua parhaimpien hakutulosten saamiseksi.

Jumala on järjestänyt myös mieleemme "hakukoneen". Se etsii jatkuvasti jotain, se etsii Jumalaa. Parhain tieto on Jumalassa.

--

Ps. Älä ihmettele jos täällä on nyt hiljaisempaa. Remonttitouhujen  lomassa on vaikea löytää sopivaa hetkeä. Tämäkin teksti on kirjoitettu tosi monessa pätkässä...



6 kommenttia:

  1. Niin, paras tieto on Jumalassa. Netissä on muuten kiva, kun on olemassa myös raamattuhakuja. Sieltä löytää kätevästi etsimänsä jakeet ja muut. Varmasti teillä on nyt remontin aikana hässäkkää. Jaksamista sulle kaiken keskelle!

    VastaaPoista
  2. Voimia remonttiin ja siunausta päiviin :)

    VastaaPoista
  3. Hyvää nimipäivää sinulle <3

    VastaaPoista