maanantai 17. toukokuuta 2021

Sakarja 12. Ja nykytapahtumat...

Tänä aamuna ei ollut mielessä mitään erityistä paikkaa, mistä lukisin. Niinpä sitten avasin Raamatun umpimähkään ja päädyin lukemaan Sakarjan lukua 12. Kun olin sen lukenut, rupesin haluamaan lisätietoa. Sitä etsiessäni osui hakutuloksista silmääni blogikirjoitus Kotimaa-lehden sivuilla aivan muutama päivä sitten. Teksti olikin hyvin mielenkiintoinen. Se huomioi myös sitä, jota nyt tapahtuu Jumalan omaisuuskansan maassa. Ohessa linkki mainittuun juttuun.

https://www.kotimaa.fi/blogit/jerusalemin-levottomuudet-ja-sakarja-12/


4 kommenttia:

 1. Elämme erikoisia aikoja, monessakin suhteessa.

  VastaaPoista
 2. Raamatun mukaan Israel on ajanmerkki.
  Mark. 13:28

  Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: Kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä."

  Kun kaikki tuo alkaa tapahtua, niin tiedämme että Herran tulo on lähellä.

  Niinkuin tuo sakarjan kirja myös sanoo niin selkeästi mitä tulee tapahtumaan.
  Uutiset vääristävät asioita mm.ei kerrota että Hamas on terroristijärjestö,josta ne raketit tulee, ja aloitetaan aina mitä Israel teki, ei sanotasitä että Israel puolustaa omaa kansaansa, raketti sade ei ole ihan pieni, niinkuin on mainittu, niitä tulee tuhansia kohti Israelia, mutta Israelin armeija saa tuhottua niitä ilmassa. Palestiinalaisia haastatellaan, ja tottahan he ovat Israelia vastaan.
  Se tietysti on ikävää että ihmisiä kuolee, mutta rauhaa ei sinne tule koskaan, koska palestiinalaiset haluavat koko Israelin, sitä he ei tule koskaan saamaan.
  Mä olen saanut syväntöjen kirjeitä jo 25 vuotta, hetekevät tosi tärkeää Raamattu työtä jo monessa sukupolvessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Israel tosiaan on ajan merkki. Ja uutiset ei kerro kaikkea...

   Poista