lauantai 15. toukokuuta 2021

Suoja on paikallaan pysyvä

 "Älkää olko huolissanne mistään..." Sellainen levollisuutta antava  kehoitus voi laskeutua yllemme kuin rastasverkko marjoja suojaamaan,  niitä tavoittelevilta linnuilta.

Huolia voi olla yksi, tai lukematon määrä pienempiä, mutta kaikkiin niihin on sama suoja: Jumalan huolenpito kaiken yllä, kaikissa tilanteissa, vaikka meistä ei tuntuisi siltä. 

Me voimme nähdä, kuulla, ja tuntea huolten lintujen hyökkäykset, mutta meille ei voi tapahtua mitään, mitä Jumala ei salli. Ja jos Hän jotain sallii, on hänellä siihen hyvä, perusteltu syy, ja Hän itse on siinä kanssamme.

"Älkää olko huolissanne mistään, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, niin Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksemme Jeesuksessa Kristuksessa." 

Vapaasti muisteltuna tuossa tuo jae.   Se on kohdasta Fil. 4:6-7, ja voit katsoa sen sanatarkasti haluamastasi käännöksestä.

Siunattua päivää sinulle!


2 kommenttia:

  1. On ihanaa, että Jumala on meidän turvamme, vaikka sitten huolten linnut hyökkäilisivätkin. Taivaan Isän huolenpitoa saamme kokea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, huolia on aina, mutta aina on Jumala myös läsnä.

      Poista