sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Rukousvastaus: "Asiat järjestyvät"

Joskus joutuu rukousvastausta odottamaan pitkään. Mutta on niitäkin hetkiä, jolloin vastaus tulee äkkiä. Nyt oli meillä sellainen. Olin laittanut systerille viestissäni eilen vähän siitä, miltä meistä on tuntunut; että jaksamus on nolla, eikä oikein mitään saada aikaan, vaikka huushollia pitäisi saada kuntoon. No systeriltä tuli heti vastauksena, että asiaa muistetaan rukouksin, ja sitten oli vielä loppusanoina, että "asiat järjestyvät".

No niin muuten alkoivatkin järjestyä, tänään,  vaikka ei olisi osannut itse nähdä mitään muutosta lähiaikoinakaan tapahtuvan. Mutta niin vain kummasti rupesi olemaan sellaista touhua huushollissa, että asiat alkoivat edetä. Meillä on olleet varastot niin täynnä, että on oltu suorastaan tuskastuneita siihen, ettei sisältä ole saanut täällä yhä olevia remonttitarvikkeita mihinkään. Vanhin tytär rupesi ensin puuhaan, eli kuskaamaan varastoihin yhtä ja toista. Ja kas kummaa, yllättäen niihinhän meni paljonkin tavaraa, vaikka  meillä oli se käsitys, että ne olivat aivan täysiä. (Jolta ne kyllä oven avatessa ovat näyttäneetkin). Ja kun sitä tavaraa nyt saatiin sisältä pois, se taas mahdollisti sen, että esim. vaatekaappia oli mahdollista ruveta kokoamaan,  kun sille hommalle tuli lattialle tilaa!

Ihan varmasti tämä oli rukousvastaus! Ja sen iloisen asian tiedotinkin systerille, joka tietysti myös ilahtui siitä😀 

Ja me kun olimme ajatelleet, ettei mitään muutosta voi enää ennen joulua tulla tähän asiaan... Joskus on hyvä, kun valottaa vaikeata tilannettaan toiselle, niin toinenkin voi sitä asiaa rukoilla. Itse kun omaa tilannettaan katselee, niin tuijottaa helposti liikaa niihin omiin mahdollisuuksiin, eli ei näe mitään. Toinen voi ottaa asian hieman toisin silmin.

Edelleenkin meillä on erinäisiä lautoja ja listoja sisällä, ym. laitettavaa, mutta nyt alkaa näyttää viityisämmältä ja tuntua muultakin kuin varastolta.

"Asiat järjestyvät."4 kommenttia:

 1. Kiitos Herralle! Ihanaa, että joskus tulee näitä nopeitakin rukousvastauksia. Ja toisista ihmisistä on tosiaan meille apua niin esirukoilijoina, rohkaisijoina kuin käytännön asioiden toteutuksessakin. Asiat voivat järjestyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ihanaa, että tällaisiakin hetkiä välillä saa!

   Poista
 2. Hienoa, että asiat nytkähtivät eteenpäin, ja monesti se kun kertoo asian auttaa jo itsessään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on. Itselle vain on aika vaikea ruveta puhumaan asioista, kun sitä on tottunut itsekseen asioita mörehtimäön. Luonne on sellainen. Mutta olen sitten aina joskus huomannut, että puhuminen helpottaakin.

   Poista