sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Opetuslapsia lähetettiin edeltä..

 "...edellään jokaiseen kaupunkiin ja kylään, johon hän aikoi itse mennä." Luuk. 10:1 

Jeesus oli menossa niihin. Opetuslapset lähetettiin valmistelemaan Herran tuloa. Jeesus antoi myös tervehdysohjeen: 

"Kun tulette johonkin taloon, sanokaa ensiksi: 'Rauha tälle kodille.'" Luuk. 10:5

Mikä ihana tervehdys! Ja tuota käskettiin jakaa, miettimättä, kenelle se sopisi sanoa. Sen saattoi sanoa kenelle vain. Jumala tuntee sydämet ❤️ ja antaa rauhansa sille ihmiselle, ja siihen kotiin, missä se  halutaan ottaa vastaan. 

Sääli on ne paikat, joissa ei haluttu. Mutta niissä, joissa haluttiin, siellä parannettiin sairaatkin! Ja Jeesus itse tuli sinne...

---

Kun tuota päivän sanasta löytämääni tekstipätkää (Luuk. 10:1-16) luin, jäin miettimään sitäkin, että Jeesus käski opetuslapsiaan mennä kaikkeen maailmaan ja saarnata parannusta ja syntien anteeksiantamista kaikille luoduille. Ja ihmeet ja merkit seuraisivat, kun voima korkeudesta lähetettäisiin varustukseksi.

Mark. 16:15-20, Luuk. 24:47-49

Kunpa mekin voisimme olla jonkinlaisia lähettiläitä!  Eikä vain jotakin...  sillä itseasiassa Kaikkein Suurimman lähettiläitä ja edustajiahan meidän on määrä olla! Meidät mahdottomat tapaukset koulutetaan kukin tehtäväämme ja varustetaan kaikin tarvittavin siihen omaan  hommaamme.  On huomioitava myös tämä: tehtäviä ei kannata vertailla, sillä Kuningas on katsonut kullekin sopivan asemapaikan ja homman.  

Hyvää sunnuntaita sinä Herran lähettiläs! 🙂

---

Purnaatko, ettet näe itseäsi sellaisena? No, samassa veneessä ollaan, en näe mitään saavutuksia, enkä omia mahdollisuuksia sillä saralla.... Mutta kutsuttu on, koska Herran omia ollaan. Hän varustaa, vahvistaa, opastaa, ja asettaa hommaan. Mihin näkee sopivan. Ei siihen tarvitse työhakemuksia kirjoitella. 

Siunausta sinulle sinä Herran rakas🙏  2 kommenttia:

  1. Luulen, että sinun saavutuksesi on itseltäsi salassa.En voi olla ainoa,joka saa kirjoituksistasi ajattelemisen aiheita ja iloa.Ihmettelen kuinka jaksat joka päivä kirjoittaa(itse en jaksa edes kommentoida)ja osaat kirjoittaa AINA,niin että on kiva lukea.Tuntuu,että olisi juuri minullekkin tarkoitettu.Kiitos ja siunausta! eija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se minua ilahduttaa, jos/kun joku näistä jotain saa!🌹 Itse usein puntaroin, että onko nämä kirjoittamiseni vain jotain omia omia ajatuksia ja että ovatko ne linjassa sen kanssa mitä Raamattu ilmoittaa. Tykkään kyllä tehdä näitä, tämä kirjoittaminen on minulle moneksi: se on samalla aamujeni ilo, pettymysten ja pelkojen eräänlainen purkupaikka myös. Samalla se pitää yllä sitä, että tulee edes vähän luettua Raamattua. Tai pitäisi kai sanoa päinvastoin, että se pitää yllä tätä. Molempi parempi:)

      Poista