keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Hän seisookin vierellä ja sanoo: "Minä rakastan sinua!"

Ehkä sinullekin on tuttua se, kun mieleen pyrkii tulemaan kaikenlaista painavaa: tuntoa synneistä, tekemättömyyksistä, erinäisiä muita ahdistuksen aiheita ihan arjestakin. Silloin saattaa kaivata sitä, että joku tulisi ja ottaisi ne sinulta kuin jäteastian, jonka jäteauto tyhjentää sisuksiinsa ja vie jätteet poltettavaksi.

Entä jos niissä mietteissäsi katsot taivaalle ja kaipaat apua sieltä, mutta sekin tuntuu olevan niin kaukana. Ja niin äänetön. Mutta jospa sinä kuuletkin aivan sisimmässäsi äänen: "Minä rakastan sinua!" Kuka niin sanoo? Sinähän tiedät sen. Hänhän on se, joka juuri silloin - ja aina - on sinun vierelläsi: Jeesus itse.

Pysähdy, katso taivaalle ja anna Hänen sanoa sinulle ne sanat: "Minä rakastan sinua."

"Sen suurempaa rakkautta ei ole kenelläkään, kuin että hän antaa henkensä ystäväinsä edestä." Joh. 15:13

"... teidät hän teki eläviksi yhdessä hänen kanssaan, antaen meille anteeksi kaikki rikokset ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, joka oli meitä vastaan ja oli meidän vastustajamme;  sen hän otti meidän tieltämme ja naulitsi ristiin." Kol. 2:13-14

Lupaus on yhä voimassa.
Siunattua päivää sinulle.


7 kommenttia:

 1. Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä, niitäkin jotka oli töhrineet punaisella maalilla turun synagoogan seinää ja ovea 27 päivä,rakennus on pelkkää materiaalia jonka saa korjattua entiselleen, mutta syyt on syvemmällä, teko kohdistuu Jeesukseen joka oli juutalainen,hänen omiinsa, ja hänen rakkauteen ja siihen että hän kantoi syntimme ristin puulle,
  sana kehoittaa rukoilemaan vainoojien puolesta myös.

  (punaisilla värikuulilla oli ammuttu seiniin kadun puolelta, rauta-aidan ja portin sisäpuolelle ei pääse,kun ne on korkeat,ja hälytysjärjestelmä on laitettu. 46 vuotta olen asunut täällä, eikä vastaavaa ole tapahtunut.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ristin puulla (korjaus)

   Poista
  2. Minäkin huomasin Ylen uutisista tuon asian. Saman vihamielisyyden tekosia oli myös se, kun Israelin lippun polttivat Tampereella. Ja poliisin tiedottaja totesi, että Suomessa on rangaistavaa vain Suomen lipun häpäisy. Olivat tekijöitä puhuttaneet kyllä, mutta en tiedä tuleeko mitään seuraamuksia siitä.

   Poista
  3. Voi tätä maailmaa... Herra, kiitos että Sinä olet kanssamme yhä pahenevassa maailman ajassa! Ja siunusta sinun loppuviikkoon, Metsäntyttö <3

   Poista
  4. Kiitos Sesse! Antisemitismi nostaa rumaa päätään...

   Poista
 2. Ihana vertaus tuo jäteastia - on se ihanaa, että Jeesus tulee ja tyhjää meidän jäteastiamme. Ne viedään poltettavaksi eikä niitä enää ole! Siunausta päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna Maria! Mulle tuli nuo eilen mieleen kun aamuhämärissä kiikutin jäteastiaa siihen paikkaan, josta auto sen käy tyhjentämässä. Siinä samalla tuli mieleen omat ahdistuksen aiheeni. Mutta niin tuli sitten myös se sana, että minua rakastetaan! Ja lähellä ollaan:)

   Poista