sunnuntai 19. tammikuuta 2020

"Miksi me täällä ollaan?"

Varmaan monen ihmisen suusta, tai mielestä, on noussut kysymys: "Miksi me täällä ollaan?"
Niin minunkin mielestäni on sama kysymys  noussut, useammankin kerran. Jokainen kysyjä on joutunut pohtimaan, onko hänen mielestään vastausta olemassakaan, vai onko jonkinlaisia löytynyt. Aina ei tunnu löytyvän vastausta, joka kyselijää tyydyttäisi ja kysymys jää roikkumaan ilmaan. Mutta jos niin käy, vastaus voidaan antaa sinulle myöhemmin. Tänään minua kosketti tämä Raamatusta löytyvä vastaus, joka oli kirjoitettuna Fredrik Wislöffin Levähtää vähän -kirjassa: "Hänen armonsa kirkkauden kiitokseksi." Tuo perustuu Raamatunkohtaan Ef. 1:6.

Wislöff selittää, että meidän "tulee olla säkeistöjä yhteislaulussa Jumalallemme." Ja näinkin hän sanoo: "On olemassa yksi, - mutta vain yksi - ihana elämän päämäärä. Meidän on elettävä: hänen armonsa kirkkauden kiitokseksi. Joka päivä - myös tänään - tulee meidän kirkastaa häntä."

"niinkuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä valinnut meidät olemaan pyhät... edeltäpäin määräten meidät lapseuteen... oman tahtonsa mielisuosion mukaan, 
sen armonsa kirkkauden kiitokseksi, 
minkä hän on lahjoittanut meille siinä rakastetussa, jossa meillä on lunastus..." Ef. 1:4-7

Se oli se Jumalan tarkoitus.


Ja siihen jokaista Jumala tahtoo kutsua.

 Johannes 3:16: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti