sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Herra on Jumala

"...ja kun he kysyvät minulta: 'Mikä hänen nimensä on?' niin mitä minä heille vastaan?
 Jumala vastasi Moosekselle:

"Minä olen se, joka minä olen."

Ja hän sanoi vielä: "Sano israelilaisille näin:

'Minä olen' 
lähetti minut teidän luoksenne."
2.  Moos. 3:13-14


"Minä olen Herra, sinun Jumalasi...
 Älä pidä muita jumalia minun rinnallani." 
 2. Moos. 20:2-3
 5. Moos 5:6-7


"Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
Ja maa oli autio ja tyhjä,
ja pimeys oli syvyyden päällä,
ja Jumalan Henki liikkui vetten "päällä.

Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus".
Ja valkeus tuli."
1. Moos. 1:1-3
5 kommenttia:

 1. Tänään kuuntelimme Suomen Raamattuopistolta Radio Dein kautta jumalanpalveluksen.
  Raamatun sana tuli selväksi ja korotetuksi. Sain kiittää siitä! Raamatun sana on selvästi ymmärrettävää. Suuri apu on, kun siitä joku puhuu. Voi vain hämmästellä, ai näinkö yksinkertaista se on.
  Sillä on hyvä osa joka ei yritäkää sitä ymmärtää. Näin olen huomannut.

  VastaaPoista
 2. Liisa: Anteeksi sähläykseni kommenttien kanssa! Kun olin poistamassa sun niitä kommetteja, jotka jo olit itse poistanut täältä, niin siinä poistui sekin osa, joka oli tarkoitettu luettavaksi. Se säilyi kuitenkin luettavanani tuolla vain minulla, ja pystyn onneksi vastaaamaan sulle näin. Tietenkin saat lukea blogiani! Ei meistä kukaan ole toista parempi uskovanakaan, armostahan me kaikki siinä ollaan. Ja ei meillä kellään mitään ymmärrystäkään ole omasta takaa. Jos sitä meillä on, niin sekin on meille annettua. Kyllä mulle ainakin on paljon sellaista, jota en ymmärrä. Jumala ei meitä erottele. Ole ihan rauhassa Liisa, blogiystäväni:)

  VastaaPoista
 3. Kirsti: En ole itse kuunnellut tuota lähetystä, mutta varmasti siellä on hyvää kuunneltavaa. On hyvä kun löytyy vielä puhujia, jotka puhuu niinkuin Raamattu opettaa ja luetaan Sanaa. Se on jännää, kun joskus joku ennestään käsitttämättömän tuntuinen paikka Raamatusta tuntuukin yhtäkkiä ihan käsitettävältä. Hyvät puhujat on kyllä siunaus:)

  VastaaPoista
 4. Puhuja oli Timo Junkkaala. Hän selvensi ja tiivisti Raamatun sanomaa. Minulle ei Raamatun sanoma ollut mistään epäselvää, kuitenkin koko sanoma kaikelta osin syventyi ja kirkastui entisestään! Tuli ravittu olo! Hyvät puhujat ovat kyllä siunaus kuten sanoit!

  VastaaPoista