perjantai 11. syyskuuta 2020

Mahdoton tilanne?

 Meillä saattaa olla täällä monin tavoin mahdoton tilanne. Mutta meillä on myös Jumala, joka on kaikkien mahdottomuuksien yli oleva Herra. 

Me hädissämme kyselemme, kuinka tie tästä voisi mitenkään aueta, koska emme näe siihen minkäänlaisia mahdollisuuksia itseltämme löytyvän. Emmekä tiedä ketään muutakaan, joka voisi auttaa. 

Mutta meillä on Jumala. Hänelle mikään ei ole mahdotonta, vaikka se ihmiselle olisikin. Hän tietää aina keinon. Hänelle tie on aina auki. Ja Hän avaa sen kyllä meillekin. Tavalla tai toisella.

Hän on se, jota me odotimme meitä auttamaan:

"Ja sinä päivänä sanotaan: "Katso, tämä on meidän Jumalamme, jota me odotimme meitä pelastamaan; tämä on Herra, jota me odotimme: iloitkaamme ja riemuitkaamme pelastuksesta, jonka hän toi." Jes. 25:9

 

---

Joku on joskus sanonut, että meillä on Jumala, joka on erikoistunut ihmeisiin. Ei meidän tarvitse ihmeitä tavoitella niiden itsensä vuoksi,  tai utelaiaisuuttamme, mutta Jumalalla on nekin keinot käytössä kyllä.


2 kommenttia:

  1. Onneksi Jumalalle ei ole mikään mahdotonta! Sitä joutuukin usein itselleen muistuttamaan. Hänelle ne meidän mahdottomuutemme ovat mahdollisuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin vaikelta se muistaminen välillä itsellä tuntuu, mutta onneksi on Raamatusta löydettävissä niitä lupauksia, joilla vahvistaa itseään. Yhtenä päivänä oli hartauskirjassa se Elisan tapaus ja ne tuliset hevoset vuoren ympärillä. Sitten oli se Herran sotajoukon päämies, joka Joosualle ilmestyi tarpeen tullen. Onneksi on näitä:)

      Poista