lauantai 26. syyskuuta 2020

Teidän Isällännehän kyllä on kaikkea...

 "...teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette..." Matt. 6:8
"Meillä ei ole mitään ja kuitenkin meillä on kaikki." 2. Kor. 6:10 (UT nykys.)

Enkö juuri äsken löytänyt itseni miettimästä mitä puuttuu. Kuten vaikkapa talon remontointi. Joka meidän näkökulmastamme alkaisi olla jopa kiireellinen. Ja sitten hartauskirjasta (Fredrik Wislöff/Rukouskirjani) löysin nuo ylläolevat jakeet. Tuosta ylemmästä tulee ihan mieleen tilanne, kuin joku menisi vähän hädissään toisen luo asiaansa selittämään ja ehkä apuakin pyytämään, ja se toinen muistuttaa,  sanoen varmoin sanakääntein vaikkapa näin: "Oma Isännehän on kyllä niin  viisas ja rikas, huolehtivainen ja järkevä, että hän kyllä varmasti tietää, mitä tuo teidän tilanteenne vaatii. Olkaa huoleti ja luottakaa häneen!" Toinen jae sopii kuvaan. Lapsella ei ehkä omissa nimissään ole mitään, mutta Isällä on sitäkin enemmän. Tai jos lapsella nimissään jotakin on, Isä sitä hallinnoi.


"Ja koska te olette lapsia, on Jumala lähettänyt meidän sydämeemme Poikansa Hengen, 
joka huutaa: "Abba! Isä!" Niinpä sinä et siis enää ole orja, vaan lapsi;
 mutta jos olet lapsi, olet myös perillinen Jumalan kautta." 
Gal. 4:6-7
6 kommenttia:

 1. Siunattua päivää sinne:) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tämä kuun (ja oikeastaan vuodenkin, kun nyt loppuvuodesta on öljylaskut, sitäkin kun on pakkovälillä tilata)loppu on tiukkaa ja silti isäntäkin sanoi tänä aamuna, että jääkaappi on täydempi kuin silloin kun on rahaa...näitä Jumalan paradokseja :) kyllä Hän pitää huolen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hän kyllä tosiaan pitää, vaikka me monesti niin kovin hätäillään, että miten mikäkin asia menee.

   Poista
 3. Osaisipa aina luottaa siihen, että Isä kyllä tietää kaikki tarpeet. Tuo on ihana ajatus, että eihän lapsella ole välttämättä omissa nimissään mitään, mutta Isällä on kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaikeus siinä onkin, että kun ei itse näe, niin monesti on kuin ei mitään olisikaan. Pitäisi vaan osata luottaa siihen Taivaan todellisuuteen!

   Poista