maanantai 16. marraskuuta 2020

Rohkaiseva sana tähän päivään

"Olenhan minä sinua käskenyt: Ole luja ja rohkea; älä säikähdy äläkä arkaile, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä ikinä kuljetkin." Joosua 1:9

Joosualle rohkaisevat sanottiin luvussa 1 monta kertaa. Rohkaisevia sanoja ei  tarvitse, jos mitään pelottavia näkymiä ei ole. 

Jumala itse sanoi nuo sanat Joosualle. Hän sanoi myös: "...sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi..." Kyllähän Joosua tiesi, kuka hänelle puhui. Varmasti Jumala tahtoi tälläkin oikein korostaa sitä, että Hän todella on Joosuan Jumala. Sellainen Jumala, jolla on kaikki valta. Sama Jumala hän on  tänäänkin, meidän Jumalamme. Aina kanssamme oleva.

Joosuan tarvitsi kuulla ne rohkaisun sanat monta kertaa. Ehkä meillekin on sanottava ne monta kertaa, että osaamme ne todella "ottaa omiksemme", luottaa niihin, rauhoittua, - ja ehkä lopulta iloitakin.
Siunausta sinun tähän päivääsi
ja koko alkavaan viikkoon!6 kommenttia:

 1. Kiitos rohkaisun sanoista! Siunausta myös Sinun päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe! Tarvitsin itsekin tuollaista jaetta tänä aamuna.

   Poista
 2. Hyvä muistutus oli itsellekin tämä! Kiitos ja hyvää ja siunattua viikkoa sinne:) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä tällaisia aina tarvitsee ja onneksi niitä saa löytää. Siunattua viikko sinullekin!

   Poista
 3. Niin, siksi juuri Raamatussa sanotaan niin monta kertaa "älä pelkää", koska Jumalan omat pelkäsivät silloinkin. Ja niin mekin monesti pelkäämme, mutta onneksi mekin saamme ottaa nuo lupaukset ja rohkaisut omiksemme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumala tiesi jo ennalta, että meitä rohkaisun sanoja tarvitsevia on aina paljon...

   Poista