torstai 12. marraskuuta 2020

Vaellus ja Katsastus - pari tekstipätkää vihostani

Vaellus: Ei meistä yksikään pääse perille sen takia, että olisi "ulkoilmaihminen", hyvä vaeltaja, omaisi huippuvarusteet - ja vielä osaisi käyttääkin niitä. Ei, sen kaiken laskisimme ehkä omaksi ansioksemme. Ja sillähän ei kukaan taivaaseen mene. Kyllä se on Isä itse,  ja Poika ja Pyhä Henki, jotka huolehtivat siitä, että meidät "vaelluskelvottomatkin" kannetaan kotiin. Ja niille paremmillekin vaeltajille on järjestetty kaikenlaista tarpeellista matkan varrelle. Siellä on vesipaikkoja kaikenlaiseen maastoon, samoin ruokaa. On oikein talviruokintapaikatkin niiden aikojen varalta, kun lumen alta ei saa  mitään.

Katsastus: 
Ei muuta huomautettavaa
kuin se, että ajovalot
saisi suunnata vähän ylemmäs...


---
Katsastuksesta sanottu on taannoin kuultua erään auton katsastuksesta. Ne ajovalojen suuntaamiset jäi mieleen. Minua kai yllätti se, että niitä piti suunnata ylemmäs. Yleensä on tottunut ajattelemaan, että autojen valot häikäisee ja niitä voisi paremminkin  laskea. Uskon "ajovalotkin" saisi varmaan useammin suunnata ylös...


Siunattua päivää sinulle!2 kommenttia:

  1. Hyviä ajatuksia! Onneksi tosiaan Isä huolehtii meistä vaelluksella ja kantaa kotiin asti. Ja ajovaloja saisi tosiaan suunnata ylöspäin tällä uskon tielläkin! Siunausta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna:) Monesti ne ajovalot taitaa olla tosiaan liian alhaalle suunnattuna... Onneksi meidät huonotkin vaeltajat huolehditaan kotiin!

    VastaaPoista