torstai 21. tammikuuta 2021

Herralle rakas!

 "...sinä olet minun silmissäni kallis ja suuriarvoinen..." Jes. 43:4

Tämä tuntui tänä aamuna lohdulliselta ja rohkaisevalta. Tosin tuli mieleen sekin, että voiko noita noin itselleen ottaa?  Mutta siihen ajatukseen tuli puolestaan tämä:

"...niin monta kuin Jumalan lupausta on, kaikki ne ovat hänessä "on"..." 2. Kor. 1:20

Ja sanottiinpa niinkin, että "...kaikki, mikä ennen on kirjoitettu, on kirjoitettu meille opiksi, että meillä kärsivälliyyden ja Raamatun lohdutuksen kautta olisi toivo." Room. 15:4Varmastikin meille tekee hyvää "kuulla", ihan lukemallakin, että olemme todella Herralle, Isällemme, arvokkaita, rakkaita. Sen vuoksi Hän ei voi jättää meitä oman "onnemme" nojaan, vaan pitää meistä tarkemmin huolta, kuin me ikinä osaamme pitää mistään!4 kommenttia:

 1. Kyllä aivan varmasti tuon jakeen saa ottaa itselleen, koska olemmehan me Jumalalle rakkaita. Ihana jae se onkin. Toinen ihana on se, kun Danielille sanottiin: Älä pelkää, sinä Jumalalle rakas! Tällaista rohkaisua me tarvitsemme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin on, että näitä tällaisia rohkaisun sanoja tarvitaan. Ja onneksi niitä on meillä luettavassa muodossakin saatavilla. Mitenhän entisajan ihmiset uskonelämäänsä elivät, varsinkin jos ei osannut lukea...

   Poista
 2. Olet poiminut postaukseen hyvän jakeen. Kauniita talvisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja:) Kauniita ja kirkkaita talvipäiviä sinulle myös!

   Poista