perjantai 25. maaliskuuta 2022

Jumala ei pisteytä ihmisiä

Minusta on ihan viime aikoina tuntunut, että teen kaikkenlaista hömppää, mutta en juuri mitään järkevää. Ja että ylipäänsä teenkö juuri mitään oikein... Siis Jumalan näkökulmasta katsoen. Ja miksei ihmistenkin... ainakin omastani. 

Mietin millaisin silmin Jumala minua katsoo. Rypistääkö kulmiaan paheksuen, että taas tuo Tuula joutavia puuhailee, jotain taiteilijaleikkiään leikkii, ei taida muuta enää osaakaan kun miettiä mitä saisi tuherrettua paperille tai kuinka joku roska hänen mielestään muuttuisi joksikin kiinnostavaksi jutuksi. Tai jos hän ei sellaisia mieti, murehtii mitä kaikkea pelottavaa on näköpiirissä. Hän saisi tehdä mieluummin vaikka kotihommia. 

Mutta Jumala näkee kyllä meidät tarkoin, tarkemmin kuin me itse. Hän tietää kyllä puutteemme ja virheemme, mutta ei ryhdy pisteyttämään meitä ja miettimään, että minkähän numeron tuolle nyt antaisi. Eihän lapsia kohdella niin. Lasten annetaan kasvaa ja leikkiä ja saada rakkautta ja huolenpitoa - känkkäränkkänäkin.



Iankaikkisella rakkaudella 

meitä rakastanut.

Armosta puoleensa vetänyt. 






6 kommenttia:

  1. Kaunis piirustus.Ennenkaikkea Jumala katsoo sydämeen,ei niinkään
    miltä näytämme, tai mitä teemme, kunhan se on Jumalan tahto elämässämme.
    Katsoin viime vuonna ohjelman, jossa Evankelista Jippu oli laihdutus ohjelmassa, olin vähän hämmästynyt, kun hän ehosti itseään ja sanoi että Jumalakin haluaa nähdä miltä näytämme,
    Jumala ei ole kiinnostunut mistään muusta kuin meidän sydämestämme, sillä sieltä elämä lähtee.
    Hämmästyin vielä sitä että Jippu pari kertaa kiroili ohjelmassa, myöhemmin julkisuudessa ilmoitti että hän on eronnut miehestään.
    No toivottavasti hän on uskossa kuitenkin.
    (Olen lopettanut sanosekukkasin blogini, kun se on jo aikansa elänyt, mutta Aamukaste.blogspot.com blogi on vielä, ajatuksena on tehdä siitä hengellinen jossain vaiheessa, sinne pääsee profiilin kauttakin.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Niinhän se tosiaan on, että sydämmen sisimpään Jumala katsoo. Mutta itse sitä suomalaiseen tapaan välillä ajattelee - vähän niinkuin ihmiset joskus toisistaan - että mitä tuo minusta ajattelee.

      Poista
  2. Kaunis piirustus, Jumala on antanut sulle taidon piirtää, eihän lahjojensa antamista ja käyttämistä kadu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Niinhän se on, ettei tosiaan kadu. Mutta itse ei aina oikein näe syytä tekemisilleen, ja siksi pähkäilee.

      Poista
  3. Erittäin, erittäin kaunis työ. Kauniit värit ja sanoisinko rytmikkäät muodot, nämä lehdistä tasapainoisesti muodostuvat kiekurat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli joskus aiemmin tehty. Minulla on saattanut olla silloin jotain kukkia silmien edessä mallina. Useimmiten piirustelen vain mielikuvitus silmien edessä:)

      Poista