keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Hänellä on varattuna apua joka päivään, joka hetkeen

 
"Ja hän on sinun aikojesi vakuus, avun runsaus, viisaus ja ymmärrys; Herran pelko on oleva Siionin aarre." Jes. 33:6


"Sinun tulevat päiväsi hän turvaa, hetkestä hetkeen, hänellä on varattuna apua yllin kyllin, viisautta ja tietoa. Siionin aarre on Herran pelko."
 Jes. 33: 6  (v. 1992)



----

Meillä voi olla joka päivä erilaiset huolenaiheet ja ajatus voi kulkeutua myös tuleviin päiviin, mutta joka päivä Hän on luvannut pitää huolta, oli asia mikä hyvänsä. Kun kerran päämme hiuksetkin ovat luetut (Matt. 10:30 ja Luuk. 12:7), eikö Hän tietäisi ja hallitsisi kaikkea muutakin! 

Hän auttaa kaiken ajallisen keskellä, mutta jos hätäsi onkin oman puutteellisuutesi tuntoa uskovana, muistathan, että Hän teki sen puolestamme!  Ei sinun eikä minun tarvitse enää yrittää siihen pelastukseen tehdä mitään lisää. Hän kantoi sinne ristille sinun ja minun ennen tehdyt synnit... Hän kantoi sinne tänään tehdyt synnit... Hän kantoi sinne kaikki synnit, mitä tulevina päivinä aivan varmasti teemme, jos saamme elää niitä päiviä.  Siinä se kristityn vapaus on. Rangaistus on poissa sinun päältäsi, minun päältäni ja jokaisen päältä, joka vain tahtoo sen Kristuksen ristillä tekemän työn, lahjan meille, ansiottamme saadun, omakseen omistaa. Sinulla ja minulla on kuolemaantuomitulle vangille annettu vapauskirja, meidät on armahdettu! Kun on armahdettu on todellisesti vapaa! Suorituksia ei tarvita enää...


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Löysin jonkun kirjoittamani lapun jostain kirjan välistä, jossa oli tuo jae ja sitten toinen versio jakeesta tuli jostain kirjasta näkyviini. Sopi niin hyvin aamuuni ne jakeet.

      Poista