perjantai 20. tammikuuta 2017

Toisen lain piirissä

"Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa
 on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista."
 Room. 8:2"Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat..."
 Room. 8:28

----

Merkillisiä kiemuroita joskus asiat menevät. Tänä aamuna tuumin, etten varmastikaan tänne mitään kirjoita. Olin vähän väsähtänyt ja synkeällä mielellä. Mietin koko bloginpitoakin. Menin kumminkin etsimään Wislöffin rukouskirjasta itselleni jotain ja aukaisin sen 20. päivän kohdalta, kirjan keskimmäiseltä kuukaudelta. (Kirjassa on tekstejä kolmelle, nimeämättömälle kuukaudelle).  Siellä oli tuo alimmainen jae. Päätin lukea sen kohdan lähettyviltä Raamatusta muutakin, mutta minun piti tarkistaa mistä tuo löytämäni kohta olikaan. Sitten huomasin, että olinkin lukenut "väärän" kuukauden jakeen... no, mitäpä tuosta, vaikka hyvää tekstiä siellä toisessakin paikassa olisi ollut. Nyt kumminkin päädyin lukemaan tuon koko 8. luvun roomalaiskirjeestä ja heti kohta löysin tuon "elämän hengen lain". Se löytöni ihastutti minua. Ikäänkuin en olisi ikinä ennen sitä nähnytkään... 

Että tämmöistä täällä tänä aamuna. 

Siunattua päivää sinulle!


8 kommenttia:

 1. Älä vaan lopeta tätä blogia! Minä ainakin käyn usein lukemassa, mutta olen joutunut vähentämään kommentointia, kun käsivarressa on jokin rasituskipu.

  Siunausta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! En mä kommentoinnin takia ajatellutkaan, vaan tuli mieleen, että pyöritänkö aina vain samaa levyä... ja tänä aamuna tuntui, ettei ole mitään sanottavaa, mutta löytyihän sitä sitten. Täytyy vaan katsoa aina löytyykö jotain. Muuten kyllä tykkäänkin ihan tästä blogitouhusta:)

   Poista
 2. Ihana postaus! Kyllähän välillä onkin aikoja, ettei tunnu olevan sanottavaa, mutta kyllä sekin ohi menee. Ja ihanasti Jumala sinua virvoitti tänä aamuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin virvoitti todellakin, vaikka olin niin varma olevinani ettei tälle aamulle mitään löydy. Kai mä sain semmoisen "elämän henkäyksen" tälle päivälle taas:)

   Poista
 3. Itse kyllästyin blogin pitämiseen ja lopetin sen. Kumminkin aina välillä tuli mieleen että tästä teenkin postauk... eihän mulla ollutkaan blogia, nyt jo on.

  Kyllä Jumala ja Jeesus järkkäävät asiat kun vaan pyytää. Tulos ei vaan aina ole sellainen kuin itse toivoi mutta kuitenkin. Pitemmän päälle sen kyllä oivaltaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaan ihan, että mullekin tulisi varmaan jutunaiheita mieleen, jos bloginpito loppuisi... Totta on, että He järkkäävät asiat. Aina ei vain itsellä olisi millään malttia odottaa sitä. Tai sitten toivoisi sen vastauksen toisenlaiseksi. Joskus voi joku asia odottaa selviämistään pidempään ja silti siinä samalla ilahduttaa useat pienemmät rukousvastaukset:)

   Poista
  2. Mulla on lähivuosilta useampikin toive mikä on täyttynny ja silloin on niin hyvä mieli, kun huomaa että kuunnellaan, isommissakin asioissa. :)

   Mukavaa vkl alkua sulle sinne!!

   Poista
  3. Kiitos, samoin sinne! Meilläkin tällä viikolla muutama sellainen pienempi asia, joissa sen huolenpidon on huomannut, on saatu aihetta kiitokseen:)

   Poista