lauantai 21. tammikuuta 2017

Rukousvastauksista

Täytyy heti sanoa, etten koe itseäni sellaiseksi "hyväksi rukoilijaksi"...  jos siihen nyt mitään mittaria on. Joskus nuorena kyllä mittailin itseäni kovastikin sillä saralla ja alamittaiseksi itseni tunsinkin. Alituiseenhan sitä kuitenkin Hänelle jotain asiaa on, milloin isompaa ja milloin pienempää.

Nyt olisi tässä muutama pieni, tai mikä nyt on iso ja mikä pieni... asia, joita on rukoiltu ja joihin on tällä viikolla tai lähiaikoina saatu vastaus. Kiitosaiheita siis.


- Mulla oli taannoin korvatulehdus, joka teki sen, että en kuullut tavanomaiseen tapaan. Nyt on kuulo palautunut varmaankin aika tavanomaiselle tasolleen.
- Viime viikolla kauhistelin mielessäni, että mistä tempaisen yhdelle neitokaiselle tälle viikolle suksisauvat, joita viimeistään perjantaina olisi tarvis. No, torstaina ne löytyivät käytettynä ja  perjantaina ne oli käytössä. Juuri oikeaan aikaan siis. Ja kuin bonuksena, eilen löytyi vielä toisellekin uudet (siis aivan kirjaimellisesti uudet) sauvat, hinta 2 e! Kyllä nyt hiihto maistuu neitokaisille.
- Isäntä sai tällä viikolla postia, jossa oli ilahduttavaa tietoa eräästä asiasta.
- Muutamia päiviä sitten ilmaantui tyttärelle yllättävä, häntä ilahduttava asia, jollaista  me  emme olisi voineet hänelle järjestää.
- No, eilen oli aihetta rukoilla, että nuorimies saisi samana päivänä mieltä ilahduttavia uutisia. Joita  uutisia hän sitten iltapäivällä meille soittelikin saaneensa. 

Siinä muutama ihan arkinen asia, joita helposti pitää, ne saatuaan,  ikäänkuin itsestään selvänä, luonnostaan lankeavana. Hän kuitenkin kaiken järjestää, niin pienet kuin isotkin asiat. Nekin joihin ei vielä ole vastausta saatu. Ajallaan ne saapuvat vastaukset niihin.

"... saati jo sanot, ettet voi häntä nähdä; asia on hänen edessänsä:  odota häntä." Job 35:14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti