maanantai 23. tammikuuta 2017

Reitti on tarkistettu ja varmistettu

"Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää." 5 Moos. 31:8  (uudempi käännös)


"Älä sinäkään lannistu, äläkä pelkää. Älä sittenkään, vaikka olisi sata syytä pelätä. Ihminen voi nähdä vain näkyvän, mutta Jumalan valtakunta on jotakin paljon enemmän. Jumalan enkelit kulkevat lähelläsi ja hänen katseensa seuraa kulkuasi. Jumalan kansaa johdetaan edestä, eikä sitä kohtaa siksi mikään, mille ei anneta lupaa. Jeesus aukaisee tien, raivaa esteet ja varmistaa tulevan. Näin on Jumalan kansan elämässä ja näin on jokaisen yksittäisen kristityn elämässä. Älä siis arkaile, vastaasi ei tule mitään outoa ja tuntematonta. Sinun Herrasi kulkee edelläsi. Hän on sinun kanssasi eikä jätä sinua tai hylkää. Jos joudut taisteluun, hän on sinun apusi. Älä lannistu, äläkä pelkää."

Juha Vähäsarja Joka päivä lupaus kantaa

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minuakin ilahdutti tuo teksti aamusella:)

   Poista
  2. Itse asiassa juuri tänään tarvitsinkin tuota tekstiä, koska yksi lupaava ovi on avautumaisillaan, mutta pelkään, että vielä tulee jotain esteitä tielle. Pessimisti ei uskalla nuolaista ennen kuin tipahtaa! Mutta jos Jumala johdattaa, kyllä hän silloin raivaa ne esteetkin.

   Poista
  3. No, sellaiseen tilanteeseen tuo teksti onkin oikein sopiva. Jos sinä olet pessimisti, niin sellainen löytyy minustakin... Kun osaisikin aina ottaa asiat niin, että jos joku asia on hänen suunnitelmissaan, niin mikään ei voi sitä estää. Jäädään katsomaan kuinka käy tuon sinunkin asian kanssa! Meilläkin on huomenna yksi asia jännitettävänä, josta muutamien päivien päästä näkee, että kuinka menee... Muistetaan puolin ja toisin!

   Poista
  4. Muistetaan! Kyllä Jumala meistä huolen pitää!

   Poista
  5. Kiitos sinulle! Niin onneksi pitää:)

   Poista
 2. Huomasin että olet poistanut itsesi lukijoistani, no mitä sen on väliä...olen tulossa lieksaan pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muokkasin lukuluetteloani ja välillä sinne lisätään, välillä poistetaan. Poistin sieltä sun blogisi, koska sinne ei tule enää uutta. Tervetuloa taas tännepäin:) Toivottavasti säät ja kelit olisivat suotuisat.

   Poista
 3. Onneksi Herra on kanssamme joka päivässä!

  VastaaPoista