perjantai 27. tammikuuta 2017

Jos rohkeus pettää

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." Fil. 4:6-7 (uudempi käännös)


Tuo kohta oli heti aamulla varhain mielessäni, kun huolet hyökkäävät heti herättyä mieleen. Siinä sanotaan, ettei pitäisi olla mistään huolissaan... ja silti sitä vain on, kun näkee asiat tämän tavallisen ihmisten elämän ja oman vajavaisen järkensä  mukaan. Pitkään jatkuessaan sellainen huolissaan olo voi saada epäilemään Jumalaa ja kaikki näyttääkin sitten synkältä. Tuossa kohdassakin on siitä, että varjellaan pysymässä Kristuksessa Jeesuksessa...

No, sitten katsoin vielä Päivän sanan Raamattuopiston sivuilta. Siellä oli tänä aamuna jakeena:

"Kuka jaksaa elää, jos rohkeus pettää?" (Sananl. 18:14). Sitten oli Vähäsarjan tekstiä siitä, että
"Kuka jaksaa olla rohkea arvaamattoman elämän keskellä?" "Eikö ole täysin perusteltua menettää rohkeutensa?" "Raamattu avaa rohkaisevan näköalan keskelle realistista kuvaa elämästä ja katoavaisuudesta." "Tiedämme Lunastajamme elävän ja olevan vierellämme. Sen tiedon varassa jaksamme kohdata pettymykset ja takaiskut. Ehkä kivuissamme ontuen, mutta jaksamme kuitenkin."

Tästä linkistä voi tänään katsoa tuon hyvän tekstin kokonaisuudessaan. Muina päivinä on joku toinen teksti.

Siunattua päivää Sinulle!

4 kommenttia:

 1. Nice and inspirational !
  being an ordinary[without having any super natural power] and dealing with everything come up is a real task and this battle wins the won who has unshaken faith and strong ,deep focus on God and skills he blessed each of us with .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I want to trust that God is steady as a rock, even from myself scares :)

   Poista
 2. Kiitos! Osui ihan kohdalleen tätä päivää ajatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin aamulla ensin sitä mieltä, ettei tänne blogiin tänään mitään tule. Mutta kun itselleni jotain sanaa etsin, niin sopihan sitten tännekin löytö kirjoittaa.

   Poista