maanantai 16. joulukuuta 2019

Ja te olkaa hiljaa...

"Herra sotii teidän puolestanne, ja te olkaa hiljaa." 2 Moos. 14:14

Kun sotatila on käynnissä, kuinka vaikea meidän onkaan olla hiljaa, ja paikoillamme! Paljon mieluummin pakenisimme. Tai ryntäisimme päin vihollista - omin voimin.

"Mooses vastasi kansalle: "Älkää peljätkö; pysykää paikollanne, niin te näette, minkä pelastuksen Herra tänä päivänä antaa teille; sillä sellaista, minkä näette egyptiläisille tapahtuvan tänä päivänä, ette koskaan enää tule näkemään."  2 Moos. 14:13

Uskommeko, että meidänkin elämässämme Herra Jumala voi tehdä sellaisia suuria tekoja, jotka ovat aivan ainutkertaisia elämämme aikana? Samoin Hän myös joka päivä auttaa ja huolehtii meistä; älkäämme väheksykö niitä asioita. Pidetään silmät auki - ja korvat. Iloitaan siitä, mitä Hän elämässämme tekee.

---Ketä kuuntelen; kenen puhetta, kenen lupauksia?  Kuuntelenko mieluummin itseäni tai vihollista? Haluan kuitenkin olla se, joka kuuntelee mieluummin Jumalaa. Anna anteeksi Jumalani, että usein löydän kuitenkin itseni kuuntelemassa muita ääniä kuin sinun. Ne meluavat niin kovaa. Anna uskon korvatulpat suojautuakseni niiltä ääniltä. Vahvista sensijaan korvani kuulemaan sinun puhettasi. Ja anna rohkeus olla hiljaa, kun on sen aika.


2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä rohkaisusta! Juuri nyt tarvitsen yhdessä asiassa luottamusta siihen, että Herra sotii puolestani. Inhimillistä apua ei siinä asiassa tunnu enää olevan. Miten vaikea ihmisen vain on luottaa, mutta valitaan sittenkin luottamus, vaikka tunteet huutaisivat muuta! Siunausta sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Siunausta sinulle myös! Itsekin tarvitsen tällaista rohkaisua ja muistutusta siihen, kenen ääniä kannattaisi kuunnella. Helposti hätääntyy ja masentuu, jos kuulee omia pelkojaan tai vihollisen petollista puhetta.

      Poista