sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Jumala, laupeudesta rikas!

"mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut, on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa - armosta te olette pelastetut - ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa,"  Ef. 2:4-6

"Ja hän tuli ja julisti rauhaa teille, jotka kaukana olitte, ja rauhaa niille, jotka lähellä olivat; sillä hänen kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö. Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä, apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus," Ef. 2: 17-20


Miten ihana asia onkaan, että Hän on "laupeudesta rikas"!
Meitä kohtaan, jotka muutoin olisimme aivan toivottomassa tilassa... 




"Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo,  omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä  kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;"
1 Piet. 2:9


Siunattua, levollista päivää sinulle,
sinä Jumalalle rakas!


3 kommenttia:

  1. Ihana ajatus tuo "laupeudesta rikas"! Ja että hän antaa meille armon ja rauhan ja saamme olla kuninkaallista papistoa. Aivan ihana kuva tässäkin! ❤ Siunattua pyhäpäivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten, kyllästyin nimimerkkeihin, kun en osaa keksiä hyviä nimimerkkejä, joten nyt olen vain Minna :)

      Poista
    2. Mulla tuo laupeudesta rikas tuli taas tänä aamuna mieleen. On jo tässä lähipäivinä muutoinkin ollut mielessä. Kai sitä ajatusta juuri tarvitsee.
      Nimimerkkiä ei tosiaan ole aina helppo keksiä.

      Poista