perjantai 19. kesäkuuta 2020

Rukouksesi on kuultu jo aivan alusta asti

Tänään on jae tähän tämä:

"...ensimmäisestä päivästä asti, jona sinä taivutit sydämesi ymmärrykseen ja nöyryyteen Jumalasi edessä, ovat sinun sanasi tulleet kuulluiksi; ja sinun sanojesi tähden minä olen tullut." Daniel 10:12

Otin tuon jakeen, joka itseasiassa on vain osa jakeesta, Fredrik Wislöffin Levähtäkää vähän -kirjasta. Wislöff kirjoitti tuosta jakeesta:

"Ensimmäisestä päivästä alkaen! Olet ehkä jo pitkään rukoillut jotain asiaa, mutta vastausta ei ole kuulunut. Sinusta voi tuntua siltä, kuin rukouksesi olisivat vain tyhjään ilmaan lausuttuja toivomuksia - aivan hyödyttömiä. Mutta niin ei ole laita. Jo ensimmäisestä päivästä kantautui rukouksesi Jumalan korviin..." Fredrik Wislöff/Levähtäkää vähän




Ei sinun, eikä minun, rukousaiheita ole unohdettu!


Mutta minua puhutteli myös: "...taivutit sydämesi ymmärrykseen ja nöyryyteen Jumalasi edessä...".  Tulisi olla myös nöyryyttä odottaessamme, mitä Hän meille vastaa.


Siunattua päivää sinulle!


4 kommenttia:

  1. Niin se on, kyllä ne kaikki rukoukset on kuultu alusta asti. Jumalalla on omat syynsä, jos hän ei vastaa heti, mutta varmasti hän toimii näkymättömissä koko ajan. Jaksaisipa vain aina uskoa ja odottaa! Hyvää juhannusta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se odottaminen kovin työlästä usein. Onneksi meillä on Raamattu ja monet muut muistinvirkistäjät siitä, mitä on sanottu ja luvattu:)

      Poista
  2. Jokainen rukouksemme on kuultu ja Herra vastaa tavalla tai toisella , miten Hänen mielestään on parasta, ja silloin kun on sen aika. Joskus vaan vaatii kärsivällisyyttä odottaa mitä Hän vastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se odottaminen monasti onkin niin vaikeaa. Ja vastauskaan ei aina ole sitä, mitä itse kuvittelimme. Mutta Hän tahtoo kaikessa parastamme, vaikka usein emme sitäkään itse asiassa käsitä.

      Poista