tiistai 9. kesäkuuta 2020

Rautaportti aukesi heille itsestään

Tuo ajatus oli tänä aamuna avoinna olevilla rukouskirjan sivuilla. Sehän on lyhennelmä tästä jakeesta, sen tapahtumista:

"Ja he kulkivat läpi ensimmäisen vartion
ja toisen
ja tulivat rautaportille,
joka vei kaupunkiin.

Se aukeni heille itsestään,
ja he menivät ulos
ja kulkvat eteenpäin
muutamaa katua,

ja yhtäkkiä enkeli erkani hänestä."
Apt. 12:10


Kyse oli Pietarista, joka ohjattiin ulos vankilasta, läpi kaikkien vartioiden ja lukossa olevien porttien. Pietarin tilanne oli tarkkaan tiedosssa ja hallussa koko ajan. Ja niin on meidänkin tilanteemme, vaikka ei siltä tuntuisi. Jumala tietää, mitä meidän asioissamme aikoo tehdä, ei Hän ole unohtanut meitä. Ei Hän myöskään ole neuvoton, että kuinkahan tässä nyt pitäisi toimia. Suunnitelmat on selvät, ja ne toteutetaan sillä tavalla ja sinä aikana, kuin Hän parhaaksi katsoo.




Ja siinä mainitussa rukouskirjassa oli merkittynä myös jae: "Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi," Fil. 4:6


Iloa päivääsi!

---
Tässä joskus piirtämäni kuva siitä tilanteesta, kun  enkeli herätti Pietarin, käski pukeutua ja seurata itseään.








5 kommenttia:

  1. Näin on, kaikki on Hänen kädessään. Upea muuten tuo ranta kuva, piti oikein suurempana katsoa, jotain tenhoavaa siinä on .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Minä kun tähän kuvia etsin, kiinnitin huomioni myös siihen, ja tuumin mielessäni, että se tähän laitetaan:)

      Poista
    2. Suurensin kuvaa vielä "pykälän" verran, kun mahdollisuus oli. Isointa kokoa en voi tässä blogissa käyttääkään, näissä vaakatason kuvissa, koska silloin ne menee liikaa tuonne reunoille. Olen joskus kaventanut tämän blogin tekstikenttää himpun verran, niin siitä johtuu.

      Poista
  2. Tämäpä hauska "sattuma"! Luen tällä hetkellä Apostolien tekoja ja juuri tänä aamuna oli vuorossa tuo 12. luku. Tuo kohta Pietarin vapauttamisesta on kyllä tosi rohkaiseva. Onneksi Jumalalla on keinot ja suunnitelmat, valta ja voima kaikissa meidän tilanteissa. Kiitos näistä rohkaisevista ajatuksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas meni nyt mielenkiintoisesti:) Tuo kohta on tosiaan ihanan rohkaiseva. Onneksi niitä tapahtumia on silloin aikanaan laitettu muistiin meillekin luettavaksi!

      Poista