torstai 20. elokuuta 2020

Päivästä päivään

Ylistetty olkoon Herra päivästä päivään. Meitä kantaa Jumala, meidän apumme. (sela)." Ps 68:20 KR-92

Välillä tuntuu ehkä, ettei kukaan kanna, vaan että itse joutuu kantamaan kaikki taakkansa. Mutta kaikki voima, mikä meillä on, on kuitenkin silloinkin saatu itseltään Herralta Jumalalta, meidän Isältämme!



"... Ja mitä sinulla on, jota et ole lahjaksi saanut? Mutta jos olet sen saanut, niin miksi kerskaat, ikäänkuin se ei olisi saatua?"  1 Kor. 4:7

"Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat! Kun he käyvät  kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla. He käyvät voimasta voimaan, he astuvat Jumalan eteen Siionissa.  Herra, Jumala Sebaot, kuule minun rukoukseni, ota se korviisi, Jaakobin Jumala. Sela." Ps 84:6-9


2 kommenttia:

  1. Niin, kyllä meitä tosiaan kannetaan. Juuri tänään minua lohduttaa erityisesti tuo Ps. 84, kiitos siitä! Kyynellaakso voi muuttua lähteitten maaksi ja syyssade peittää sen siunauksilla, mikä ihana lupaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihmeellistä, että kyynelten laakso voi muuttua siunauksen paikaksi, vaikka itse ei sellaiseen laaksoon mielellään yleensä astele.

      Poista