sunnuntai 22. elokuuta 2021

Tänään auttaa Herra

Kun minulla usein on aamut vaikeita, kaiken sen takia, mikä pyrkii mieltä masentamaan ja huolestuttamaan; päädyin vielä kirjoittamaan tämän lyhyen juttusen, aiemmin tänä aamuna tehdyn lisäksi. Kun tuli taas esiin yksi asia, jota olisi voinut ruveta vatvomaan, miettien miten huomenna, tai tulevina päivinä,  toimitaan, tuli mieleen tämä:

"Mutta tänään auttaa Herra."

Niinpä. Voisin siis jättää ne asiat sinne huomisen huolten joukkoon, ja elää tätä päivää ensin. Voisin ajatella ja katsella niitä, jotka ovat hyvin ja ilahduttavia.
"Älkää murehtiko huomisesta päivästä..."


4 kommenttia:

 1. Hyvä muistutus, kiva kun laitoit sen tänne:) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi varmaan hyvä laittaa vaikka jääkaapin muistutukseksi, että olisi jatkuvasti silmissä...

   Poista
 2. Ei se aina helppoa ole uskovillakaan sanoa että, ei ole murheita, tai en murehdi huomisesta, kun niitä murheita kuitenkin on meillä ja me murehdimme kuitenkin,mutta meillä on pääsy niistä murheista, jopa Jeesus oli murheellinen Jerusalemin kaupungin puolesta, hän sanoi;"jospa tietäisit mitä rauhaasi sopii, mutta nyt se on silmiltäsi salattu"Jeesus vain ei jäänyt murehtimaan, me uskovat kylläkin, kun emme ole synnittömiä.Samoin kun Jeesus koki hylkäämisen ristillä, tietää hän minkalaista on ihmisellä jos hänet on hyljätty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Jeesus todella tietää ihmisen tunteet; sanottiinhan hänestä jotenkin niinkin, että "hän kauhistui ja alkoi tulla tuskaan", kuoleman edellä ja meidän synnit painamassa. On ihmeellistä, että hän tahtoi tehdä sen kaiken meidän tähtemme.

   Poista