lauantai 25. syyskuuta 2021

Iankaikkisuus on pantu meihin!

Iloa on tänä aamuna tuottanut ajatus, joka otsikossa on. Samoin Päivän tunnussanan suosittelemat jakeet luettavaksi. Jeesus on ylipappimme ja vanhurskauttajamme. Ikuisen elämän aikaansaaja.



Kirjoitin vähän vihkoonkin:

Usein emme tule lainkaan ajatelleeksi, että jokainen ihminen pitää sisällään ikuisuuden siementä. Jotkut - jotka uskovat Jeesukseen, saavat ikuisen elämän. Joillekin ikuisuuteen herääminen on toinen kuolema, eli kadotus, jossa ei olla tietämättömiä siitä missä ollaan, vaan ollaan ikuisesti erossa Jumalasta ja seurana kärsimys. (Senhän takia juuri uskovat näitä asioita tahtoo esillä pitää, että on se parempikin vaihtoehto, koska Jeesus sen meille hankki! Sen saa vastaanottaja lahjana! Ei omin aikaansaannoksin.)


Mutta meillä on vielä mahdollisuus, meillä on Jeesus:

"mutta tällä on katoamaton pappeus, sentähden että hän pysyy iankaikkisesti, jonka tähden hän myös voi täydellisesti pelastaa ne, jotka hänen kauttaan Jumalan tykö tulevat, koska hän aina elää rukoillakseen heidän puolestansa." Hebr. 7:24-25

"Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka Jumala on tehnyt, ei alkua eikä loppua." Saarn. 3:11





2 kommenttia:

  1. Amen, näin on! Minulla taas soi aamulla Raamatun lukemisen jälkeen pitkään eräs laulu päässä, jota sitten lauleskelin.. en kylläkään enää sitä muista mikä laulu se oli, mutta joku rohkaiseva kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, kun mieleen tulevista lauluista tms. saa rohkaisua:) Minäkin välillä laulun sanoista saan päivääni jotain hyvää.

      Poista