maanantai 18. toukokuuta 2020

Tallella kaikki - maahan pannut!

"Ja lähettäjäni tahto on, etten minä anna yhdenkään niistä, jotka hän on uskonut haltuuni, joutua hukkaaan, vaan viimeisenä päivänä herätän heidät kaikki." Joh. 6:39 KR-92

Nekin, joista olemme joutuneet luopumaan, ja me itsekin aikanaan, maahan mentyämme, emme joudu hukkaan. Emme ole hävinneet; me nukumme, hyvin talletettuina. Ja ajallaan kaikki tulemme herätetyiksi.

"Minun isäni tahtoo, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on ikuinen elämä. Viimeisenä päivänä minä herätän hänet." Joh. 6: 40 KR-92

"Ei kukaan voi tulla minun luokseni, ellei Isä, joka minut on lähettänyt, vedä häntä. Sen, joka tulee, minä herätän viimeisenä päivänä." Joh. 6:44 KR-92Eikö englanninkielisissä Raamatuissa asia sanota jotenkin vielä vahvemmin: "raise it up again", "raise him up" ..."at the last day".

2 kommenttia:

 1. Erään ystäväni mies kuoli vähän aikaa sitten, nyt viikonloppuna oli ollut hautajaiset läheisten kesken. Sain ystävältäni kuvan hänen kuolin-ilmoituksestaan sekä hautajais-kakusta,jossa oli päälle kirjoitettu Jumalan sanaa. Kun viestissä totesin, että hänen miehellään on kaikki nyt hyvin, niin hän totesi, että "Joo, hän ei ole ollenkaan pahoillaan, missä hän on ja kenen seurassa on."
  Kun sai kuolla uskossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, noin se on, että perillepäässeen asiat on hyvällä mallilla.

   Poista