torstai 21. toukokuuta 2020

Kuinka tavoittaa hänet?

"Mutta mitä se sanoo: "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme." Room. 10:8



Me yritämme kurkotella taivaalle tavoittaaksemme hänet. Mietimme mihin syvyyksiin meidän on mentävä sen tähden. Huudamme äänemme käheiksi, jotta meidät huomattaisiin. Mutta hänpä itse tuli meidän luoksemme ylhäältä taivaasta - astuen alimpiin paikkoihin asti, tavoittaakseen meidät!

"Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen? "se on: tuomaan Kristusta alas, tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen" se on: nostamaan Kristusta kuolleista. Mutta mitä se sanoo: 

"Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme." Room. 10:6-8


2 kommenttia:

  1. Ihanaa ettei Jeesusta tarvitse kurkotella mistään ylhäältä ja kaukaa! Kunpa me aina tajuttaisiinkin, että hän on koko ajan lähellä. Siunausta päivääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos; sinulle samoin:) Monesti sitä valitettavasti huomaa ajattelevansa ja toimivansa siten, kuin Hän olisi jossain tavoittamattomissa... vaikka onkin ihan siinä kuulolla ja näköyhteyssä koko ajan! Ja valmiina myös auttamaan.

      Poista