maanantai 4. toukokuuta 2020

Näkymättömät suojelijat ympärillä!

"Eivätkö he kaikki ole palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten, jotka saavat autuuden periä?" Hebr. 1:14

Tänä aamuna sain lukea Wislöffin hartauskirjasta siitä, kuinka meillä on enkelit  suojanamme. Jumala on heidät lähettänyt auttamaan ja suojelemaan meitä. He vartioivat ja varjelevat meitä joka hetki. Varoittavat kiusauksissa ja iloitsevat, kun voitamme sen. Emme havaitse enkelien töitä, emmekä näe heitä. Heitä ei pidä rukoilla, eikä yrittää olla yhteyksissä heihin. He ovat Herran omien ympärillä hiljaisia toimijoita, jotka tekevät näkymättömästi tehtäväänsä. Tänäänkin saamme olla näiden Jumalan lähettämien palvelijoiden ympäröiminä ja heidän apunsa kohteena. Kiitos tästä kaikesta kuuluu kuitenkin aina itse Jumalalle.

"Ylistetty olkoon Herra, joka tahtoo palvelijansa parasta." Ps 35:27
Siunattua päivää sinulle,
 sinä Herran enkelien ympäröimä:)4 kommenttia:

 1. Elämäni aikana olen saanut kokea kaksi kertaa enkelin läsnäolon, kerrankun aloin paastoamaan 3 päivää, koin käsinkosketeltavasti kun enkeli tuli vahvistamaan minua siinä päätöksessä, toisen kerran enkeli herätti minut katselemaansitä näkyä josta olen kertonutkin jo.
  Vaikka lukemattomia kertoja enkelit on olleet suojelemassa monilta vaaroilta, emme kiitä ja ylistä siitä enkeleitä.
  Enkelit ei saa tulla tärkeimmiksi.
  Eilen oli todella hyvä OneWayn lähetys TV.30

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkelit ovat todellisuutta, jota emme useimmiten näe, mutta toisinaan suodaan heidän läsnäolonsa tulla tunnetuksi tai nähdyksikin:)

   Poista
 2. Siunattua päivää sinullekin :)

  VastaaPoista