torstai 14. toukokuuta 2020

Jeesuksen rauhoittavat sanat!

"... mitä te muusta huolehditte?" Luuk. 12:26 KR-92

Ja siitä kaikesta "muusta" me nimenomaan yleensä murehdimmekin!"Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa? Jos siis ette voi sitäkään, mikä vähintä on, mitä te murehditte muusta?" Luuk. 12:25-26

Eikö tässä asetu asiat erilaiseen tärkeysjärjestykseen siihen nähden, miten usein hätäilemme kaikesta? Vaikka ei tarvitsisi. Jeesus itse meitä tahtoo rauhoittaa turhalta murheelta. Saakoon Hänen rauhansa painua sydämemme sopukoihin asti!
"Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa? Jos siis näinkään vähäinen asia ei ole teidän vallassanne, mitä te muusta huolehditte?" Luuk. 12:25-26 KR-92


---

Ilahduttakooon ja rohkaiskoon myös tämä jae sinua, jonka aamulla luin, ja joka on päivän mittaan mieleeni välillä tullut ilahduttavana:

"Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään;
virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa." Ps 23:2

Matka on vielä kesken, mutta ne lepolaitumet ja virvoittavat vedet odottavat meitä.
Matkalla Paimen pitää meistä kyllä tarkasti huolta, että varmasti saamme kaikkea tarvittavaa. Hän ei ole huolimaton Paimen!4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että Paimen huolehtii kyllä meistä! On sitä niin lahjakas kehittämään turhia huolia kaikesta mahdollisesta. Onneksi Jeesuksella on lohdullisia sanoja sanottavana meille murehtiville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Minä myöskin osaan miettiä aina varsinkin niitä pelottavia ja huonoja vaihtoehtoja, mikä ei ole yhtään mukavaa:( Mutta onneksi Jeesus pitää meistäkin huolta ja rauhoittelee vähän väliä.

   Poista
 2. Niinhän Hän sanoo: "Minun rauhani minä jätän teille..." :)

  VastaaPoista