keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Se valo pääsee minne vain!

Jos jo tavallinen auringon valo pystyy ilmestymään ilahduttavana paikkoihin, joissa yleensä on pimeää, kuinka paljoa enemmän sen voi tehdä - ja tekee, Sinun Valosi Herra!
Ilmaannu tänäänkin valossasi paikkoihin ja ihmisten luo, jotka ovat tavalla tai toisella pimeän keskellä. Ilahduta valollasi, vapauta pimeän keskeltä. Anna syntyä uutta toivoa ja uutta elämää Sinussa. Kiitos Jeesus, että Sinä olet aina sama."Sillä sinun tykönäsi on elämän lähde; sinun valkeudessasi me näemme valkeuden." Ps 36:10 (-33/-38)


---
Tästä aamusta. Olin nähnyt jotain unta, josta muistin vain, että siinä oli miellyttävä tunnelma. Kun heräsin, tuntui vähän ankealta herätä siihen omaan arkeen. Ylösnoustuani menin keittiöön. Meillä on pimeä keittiö. Siellä pidetään valoja kesälläkin. Tänä aamuna aurinko yllätti minut ulottamalla aamuisen säteensä ihan keittiön pöydälle asti:)


6 kommenttia:

 1. Oli taas sopiva juttu:) Valoisaa päivää sinne! T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
 2. Tuo kuva on niin hieno <3 Täälläkin on pilvistä ja hetken satoi vettä/rakeita. Onneksi eilen tuli tehtyä pitempi, virvoittava lenkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin kovasti tuosta kuvasta; se on otettu jonain aiempana vuonna:) Nyt täälläkin paistaa kivasti aurinko:)

   Poista
 3. On ihanaa, että Jumalan valo voi loistaa meidän pimeyteemmekin. Ihana myös tuo kuva, upeasti nuo auringon säteet näkyvät siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on itselleni mieluinen kuva:) Se on kyllä ilo, kun Jumalan armon aurinko kohtaa meidän pimeytemme!

   Poista