lauantai 24. heinäkuuta 2021

Jeesuksen kehoitus olla murehtimatta

"Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa. " Matt. 6:34

Kuinka osaisin... Sitäkään en omin voimin saa tehtyä, etten murehtisi. Irrota Sinä minun kouristuksenomainen otteeni kaikkien mieleen pyrkivien huolten otteesta! Anna tilalle oma rauhasi!



---

Vieläpä muutama sana. Mielessäni alkoi hieman myöhemmin soida laulun sanoin: "... kaiken saa jättää juurelle ristin, itkeä siinä avutonna... luotaan ei heitä, kasvojaan peitä, tuo paimen hellä, armahtavain..."  

Se tuntui lohduttavalta omiin huoliini. Saattoi ajatella, että siellä; Jeesuksen, sen paimenen luona, minut otetaan ymmärryksellä ja myötätunnolla vastaan, eikä väheksytä huoliani.  Mutta niitä ei myöskään paisutella. Siellä on oikea tietätämys, oikeat keinot ongelmien ratkaisuun, vaikka minä en niitä vielä tietäisi. 

Siunatkoon sinua Herra taivaasta, antakoon rauhan levottomalle sydämelle!


4 kommenttia:

  1. Niin, sitä saa rukoilla, että Jumala vapauttaisi meitä murehtimisesta ja antaisi tilalle oman rauhansa. Hänelle sekin on mahdollista! Ihanat kukat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitin tuohon kuvan alle äsken vähän lisääkin, kun hengellinen laulu alkoi soida mielessäni lohdullisena:)
      Mielestäni nuo pahvimukin kukat jotenkin sopi tähän kuvitukseksi:)

      Poista