tiistai 6. heinäkuuta 2021

Täydellinen ymmärtäjä?

Kuka ymmärtäisi minua täysin; käsittäisi pohjia myöten kaikki heikkouteni ja pelkoni, vaikka en itsekään itseäni ymmärrä? Mutta meillähän on sellainen ymmärtäjä! Vieläpä täydellisesti meitä ymmärtävä. Hän on Jeesus, joka on koko ajan  lähellämme, vaikka emme ajallisilla silmillä häntä näekään.

"Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilma syntiä." Hebr. 4:15

"Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta." Hebr. 4:14

"Kun meillä siis on",  niin voisiko tänään olla sellainen päivä, että uskaltaisikin nostaa sen katseen sieltä maasta; niistä omista huolista ja murheista, kohti  Täydellistä Ymmärtäjää, Jeesusta, ja katsella häntä, joka niin täydellisesti meitä rakastaa!




Siunattua päivää sinulle!




2 kommenttia:

  1. On ihanaa, että meillä on sellainen Täydellinen Ymmärtäjä, joka rakastaa meitä täydellisesti. Ihanan tunnelmallinen kuva! :) Siunausta päivääsi!

    VastaaPoista