keskiviikko 21. heinäkuuta 2021

Ystävä...

Luin tänä aamuna pitkästä aikaa hartauskirjaa ja siitä löysinkin ajatuksen, joka puhutteli ainakin minua. Levähtäkää vähän -kirjassa Fredrik Wislöff oli ottanut aiheen jakeesta Ps. 25:14. Se oli  käännettynä kirjassa sen mukaan, kuinka norjalainen raamatunkäännös jakeen sanoi: 

"Herra seurustelee luottamuksellisesti niiden kanssa, jotka häntä pelkäävät." (Kääntänyt Signild Tennberg).

Ja Wislöff jatkoi siitä: "Jokainen ihminen kaipaa luottamuksellista seurustelua."  Sitten hän selitti, että itseensä sulkeutunut on kuin olisi sulkenut ovet ja ikkunat, eikä raitis ilma pääse sisään. Ja että elämämme surut ja ilot, pettymykset ja yllätykset, arvoitukset ja suunnitelmat on hyvä jakaa. Siitä saa voimaa, kun jakaa ne sellaisen kanssa joka on luotettava. Ja Jumala tahtoo olla meille sellainen ystävä, jonka kanssa voimme luottamuksella seurustella!

Se ajatus ihastutti minua. Sen tahtoisin muistaa. Ajattele, millainen olisi sinulle paras ystävä?

Muistetaan, että meillä on sellainen Hyvä Ystävä! Sellainen, jolle voi puhua ihan kaikenlaiset asiat, ja joka ymmärtää ja tukee meitä aina. Ja joka voi sanoa meille suoraankin tarvittaessa, mutta ei hylkää meitä kuitenkaan, vaikka kaikki ei mennytkään parhaalla tavalla.



Iloa päivääsi! 




 

2 kommenttia:

  1. Ihana ajatus tuo luottamuksellinen seurustelu ja että Jeesus on tosiaan meille sellainen ystävä, kaikkein paras mitä kuvitella saattaa. Siunausta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Minuakin ihastutti se. Sitä ajatusta olenkin yrittänyt nyt itselleni muistuttaa, että hänelle voi puhua asiat kuin ystävälle. Ja monenmoisia puhuttavaa sitä riittääkin...

      Poista