sunnuntai 17. huhtikuuta 2022

Jumalalle rakkaita...❤️

"Te, jotka olette Jumalan valittuja, pyhiä ja hänelle rakkaita, pukeutukaa siis sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, lempeyteen ja kärsivällisyyteen. ... Vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon teidät on yhden ja saman ruumiin jäseninä kutsuttu. Olkaa myös kiitollisia." Kol. 3:12,15 KR-92




"Sotkut sydämiksi"❤️ 


---
Heräsin apealla mielellä. Olin nähnyt jotain untakin ja kaikki ankea tuntui painavan päälle. Sen vuoksi kirjoitin vihkooni nuo jakeet. Sotkuisen käsialani tekemän virheen muutin sydämeksi.

Alkuun ajattelin, etten jaksa mitään lukeakaan. Mutta vähän  ajan päästä otin kuitenkin sen päivän sanan esiin, ja tuntui niin hyvältä lukea, että olemme Jumalalle rakkaita... ❤️ 



 


4 kommenttia:

  1. Minulla sattuu olemaan nuo samat Filippiläiskirjeen jakeet kartogin palasella kirjoitettuna, josta luen ne joka päivä. Siitä on muutama vuosi kun kirjoitin ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli joskus seinällä isolla pahvilla kirjoitettuna se; me olemme kaikin tavoin ahdingossa... jne. Oli tiukka paikka silloin, niin se oli muistuksena, ettei olla silti täysin hukassa eikä ilman toivoa.

      Poista
  2. Se oli hyvä muistutus silloin!

    VastaaPoista