sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Älä lähesty rajavyöhykettä

"Minä kirjoitan teille, lapsukaiset, sillä synnit ovat teille anteeksi annetut hänen nimensä tähden."   1 Joh 2:12Älä lähesty "rajavyöhykettä", ajatellen, että pystyt pysymään sieltä poissa. Etkö tiedä, että sillä on ihmeellinen voima vetää sinut sinne, jos viipyilet sen tuntumassa. Ja jos tulet vedetyksi sinne, olet helposti siinä tilanteessa, että itse rajakin on ylitetty. Pääsikö käymään jo niin, että huomasit olevasi siellä, missä ei pitänyt. Huuda Jeesusta avuksi. Pyydä anteeksi. Nolottaa, mutta  tee se silti. Hänellä on kyllä anteeksiantamusta ja rakkautta rikkoneita kohtaan. Hänhän kuoli meidän syntiemme tähden. Hänen ristillä vuotaneen verensä tähden, meillä on rauha Jumalan kanssa.

"Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon." Snl. 28:13

"Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet,  (naiset mukaanluettuna)  että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus, ja että jokainen, joka uskoo, tulee hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla."Apt. 13:38-39  

Mutta jatkossa; opetellaan kuulemaan Hänen ääntään. Opetellaan kuulemaan, kun Hän varoittaa meitä rajavyöhykettä lähestymästä. Ja totellaan varoitusta. Poistutaan heti, vaikka se kuinka vetäisi puoleensa.

"Mutta rauhan Jumala, joka on kuolleista nostanut hänet, joka iankaikkisen liiton veren kautta on se suuri lammasten paimen, meidän Herramme Jeesuksen, hän tehköön teidät kykeneviksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Aamen." Hebr. 13:20-21

"Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua." Psalmi 50:13   (Jumalan puhelinnumero)

---

Erittäin hyvä ja lohdullinen runo synnin hädässä olevalle!: Yksin armosta -blogi: Katso, Jumalan karitsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti