lauantai 20. huhtikuuta 2019

Ristiriitaiset ajatukset

Uskon ja epäuskon kamppailua.


Kun mielessä soi vuorotellen, nouseeko rukous tätä vihkoa (johon tämän tekstin olin kirjoittanut) tai kattoa korkeammalle, vai jääkö se tänne vihon kansien väliin, vai nouseeko se Isän korviin. Ja toisaalta mielessäni soi myös

"...sano vain sana, niin..."

Yhä Jumala on se, joka kaikki kuulee, vaikka meistä ei tuntuisi niin. Tunteet on muutenkin petollinen asia, ne vaihtelevat jatkuvasti. Jumala on kuin kallio; ei liiku, ei horju, on paikallaan pysyvä. Hän on yhä voimallinen ja kykenee vain sillä sanallaan nykyäänkin tekemään mitä hyväksi näkee. Ja Hän tahtoo kuulla, kun hänelle asiamme kerromme, ovat ne sitten mitä tahansa. Senkin jos olemme pettyneitä, epäuskoisia, epätoivoisia, tai iloisia ja tyytyväisiä. Meille kaikille syntisille Hän on!


"Mutta sadanpäämies vastasi ja sanoi: "Herra, en minä ole sen arvoinen, että tulisit minun kattoni alle; vaan sano ainoastaan sana, niin minun palvelijani paranee." Matt. 8:8
8 kommenttia:

 1. Täytyy vain uskoa, että Isä tietää parhaiten...vaikka se ei aina olekaan helppoa. Kuitenkin kaikki on meidän parhaaksemme loppuviimein. Siunausta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sesse:) Samoin sinulle! Onneksi sinne Raamattuun on kirjoitettu sekin tapaus, kun epäuskoinen isä toi sen epäuskonsakin Jeesukselle ja sai avun.

  VastaaPoista
 3. Olipas taas kuin täysosuma omiin ajatuksiin. Siunattua pääsiäistä:) t: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sulle! Olin kirjoittanut helmikuussa nuo ajatukset vihkooni.

   Poista
 4. Wish there was more people with the faith of the Centurion. Happy Easter!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He had more faith than we often have. Happy Easter also to you!

   Poista
 5. Hyvää pääsiäistä Metsäntyttö!
  Jumala on hyvä ja hänen tahtonsa sinua kohtaan on vain ja ainoastaan hyvä. Toivon, että pian tulee päivä, jolloin saat iloita siitä, että vaikeuksillekin oli säädetty aika ja olet päässyt vihreille niityille ja maljasi on ylitsevuotavainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle:) Siitä on tosiaan hyvä pitää kiinni, että Hänen tahtonsa meitä kohtaan on aina hyvä, vaikka tunteet vaihtelisivat. Talven jälkeen koittaa kuitenkin aina kevät ja kesä. Ja vihreät laitumetkin, kuten sanoit!

   Poista