perjantai 30. lokakuuta 2020

Nöyryytyksen laaksoonkin voi ilmaantua ilosanoma!

Varmaan jokaisella on kokemuksia nöyryytyksen laaksoista. Ne voivat olla eri ihmisille  erilaisia. Mutta yhteistä lienee se, että sellaisissa ollessa kaipaa ehkä ilosanomaa. Mieleeni tuli tänä aamuna tällainen: "...julistamaan ilosanomaa köyhille..." En löytänyt mistään jaetta ihan tuossa muodossa, mutta kylläkin tämän:

"Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan  vangituille  vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen, saarnaamaan Herran otollista vuotta." Luuk. 4:18-19

Joissakin käännöksissä käytettiin sanoja hyvästä sanomasta. Evankeliumihan on hyvä sanoma, ilosanoma. Nöryytyksen laaksoonkin voi ilmaantua ilosanoma! Sinne voi tulla vapautus ja valo! Jeesus tuli tuomaan tätä kaikkea.



Siunattua päivää sinulle!

---

Muistinpa sitten vielä, että onhan meillä  "Elävä uutinen". Se sanoi jakeen näin:

"Herran Henki on ylläni; hän on valinnut minut viemään ilosanomaa köyhille, julistamaan vapautusta vangeille, antamaan sokeille näön, vapauttamaan sorretut ja siunaamaan jokaista, joka tulee hänen luokseen." Luuk. 4:18-19 Elävä Uutinen


2 kommenttia:

  1. Nuo ovat ihania jakeita, joissa kerrotaan miten Jeesus tosiaan tuli julistamaan ilosanomaa köyhille, vapautusta vangituille ja sorretuille jne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi se ilon ja vapautuksen sanoma kuuluu meille kaikille!

      Poista