tiistai 27. lokakuuta 2020

Tekee enemmän... vaikka ei näyttäisi tekevän mitään - Armonsa ja voimansa on enemmän!

"Mutta hänelle, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme, sen voiman mukaan, joka meissä vaikuttaa, hänelle kunnia..." Ef. 3:20-21

"Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta. Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa". Sentähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan." 2. Kor. 12:8-9

Kuin Jumalan vaikutuksen kaksi "ääripäätä": tekee enemmän, kuin me ymmärrämme pyytää ja toisaalta ei tee sitä mitä, mitä kovasti pyydämme. Mutta silloinkin vaikuttaa enemmän kuin käsitämme ja näemme, koska armonsa ja voimansa vaikuttaa meissä! Eivät siis olekaan "ääripäitä", vaan kolikon kaksi puolta. Tai "pallo", jossa ei  tavallaan ole toista puolta, sillä kaikki "puolet" ovat samaa. Ja pallon pinnalla kulku johtaa aina samaan päämäärään. En nyt tämän paremmin osannut tätä sanoiksi saattaa... Mutta se "pallo" on hänen. Ja meidänkin asioissamme  kaiken hänen tekemisensä suunta on aina samaa päämäärää kohti menevä. Jumala sitä työtä meissä tekee. 


Kuvitukseksi etsin kaikenlaisia pyörylöitä....:)

Oikein hyvää ja siunattua päivää sinulle!4 kommenttia:

 1. Tuntuu että useammin on tuo jälkimmäinen kokemus itsellä. Saisipa joskus nähdä myös sitä "monin verroin enemmän"! Ja onhan sitä tietysti joskus saanutkin nähdä, mutta äkkiä ne unohtuvat, kun tulee uusia vaikeuksia ja aina vain enemmän ei-vastauksia. No, Jumala tietää mitä tekee, ja hänen armossaan on toki meille kyllin. Siunausta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Onneksi hän meitä armollaan kuitenkin hoitaa ja vahvistaa, vaikka emme itse sitä kaikkea taida aina havaita.

   Poista
 2. Odotetaan Häntä ja Hänen vastaustaan! Hän kuitenkin tietää ja näkee kaiken.

  VastaaPoista