lauantai 8. tammikuuta 2022

Mahdollisuuksia...

"Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa." 1. Tess. 5:18

"Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa."  Fil. 4:6-7

Otin käteeni UT:n, lukeakseni rohkaisevia jakeita, joita olen siitä viivannut tai muuten näkyvämmäksi merkinnyt. Nuo tulivat ensin esiin. Tuossa ylimmän jakeen edellä oli muuten tällaiset jakeet:

"Olkaa aina iloiset. Rukoilkaa lakkaamatta." 1. Tess. 5:16-17. 

Jotenkin nämä on kaikki samaa. Rukous ja kiitos näyttävät kuuluvan yhteen. Ahdistustenkin ja  pyyntöjen keskellä voi kiittää, että Herra on uskollinen ja on luvannut pitää meistä huolen. Ja tuo ilo tuossa yhdessä jakeessa, sitä ei varmastikaan ole tarvis ottaa sellaisena lisävaatimuksena raskaisiin päiviin, vaan enemmänkin lohdullisena lupauksena ja mahdollisuutena, että tässäkin tilanteessa minulla on lupa ja mahdollisuus iloonkin.



---

Ja tässä yksi vähän huvittava tapaus noihin enkeleihin liittyen... Halusin laittaa nuo enkelit jouluksi esille johonkin. Mutta ei oikein tuntunut olevan hyvää paikkaa. Sitten keksin, että laitan ne sen hyllyn päälle, joka nyt korkeana seisoo, siten väärinpäin aseteltuna,  (kuuluisi vaakatasoon seinälle),  koska sitä ei ole vielä saatu mihinkään seinälle. Enkelit näytti hyvältä siinä. Mutta eräänä hetkenä pöngin jotain vaatelaatikostani, joka tuon korkeuden juurella oli, ja tulin vahingossa tönäisseeksi sitä hyllyä, sillä seurauksella, että enkelit tippuivat alas korkealta jalustaltaan... Minä sain toisen jopa päähäni ja jompikumpi niistä rikkoi vielä sen muovilaatikon kannen, jota olin pöyhimässä. Enkelit siirrettiin nyt alemmalle tasolle; toisen, myös seinälle kuuluvan kaapin päälle, joka sekin on vielä vain lattialla. Esillä ovat siinäkin, vaan paljon arkisemmin.


Hyvää tätä päivää sinulle🙂⚓



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti