torstai 13. tammikuuta 2022

Yhdistävä tekijä

Jännästi oli tämän aamun lukemisissa yhdistävä tekijä, jotain samaa. Luin ensin  päivän sanaan merkittynä mm. nämä:

 "Myös Henki auttaa meitä, jotka olemme heikkoja. Emmehän tiedä, miten meidän tulisi rukoilla, että rukoilisimme oikein. Henki itse kuitenkin puhuu meidän puolestamme sanattomin huokauksin. Ja hän, joka tutkii sydämet, tietää mitä Henki tarkoittaa, sillä Henki puhuu Jumalan tahdon mukaisesti pyhien puolesta." Room. 8:26-27 KR-92

No sitten luin myös blogiystävän kirjapostausta. Sielläkin oli maininta siitä, kuinka Jumala "rukoilee meissä".

https://kirjarikaselamani.blogspot.com/2022/01/tommy-hellsten-kalevi-virtanen-valo.html

No sitten "sattumalta" osuin katsomaan TV7:ltä menossa olevaa ohjelmaa, sen loppupuolta jo. Ja sieltäkin tuli jotain jo tänä aamuna esiin tullutta. Nimittäin siitä samasta, jota kirjablogin jutussakin oli, että elämä ei usein ole sitä, mitä itse halusimme ja olimme ehkä suunnitelleet. Meille on hyväksi, jos suostumne Jumalan suunnitelmaan.

https://www.tv7.fi/arkki/lahi-ita-aikajanalla/jumala-hallitsee-kaiken-pahoinakin-paivina_p80865/


Kaikissa "sama lanka" - vaikkakin eri värisenä!




2 kommenttia:

  1. Kiva kun löytyi tuollaista puhuttelua monesta eri suunnasta. Siinä kirjassa oli itsellenikin juuri nyt sopivia ajatuksia, ja myös jotain sellaista, mihin olin törmännyt muuallakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 🙂 Se kirja olisi minunkin hyvä saada näppeihini. Olen hieman päässyt lukemisen alkuun pitkästä aikaa. Luin ensin kesällä ostamani Walter Wangerinin Jeesus. Sitten Bodie & Brock Thoenen Tähden poika (sopiva just joulun aikaan). Ja nyt on menossa Thoenen Toivon tytär. Kirppishankintoja nuo kaikki.

      Poista