lauantai 28. toukokuuta 2022

"Kun meillä on tämmöinen palveluvirka"

 Seinäkakenterista luin kohdan; Jeesuksen sanat:

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni..." Matt. 28:18-19

Jotenkin, kun sen siitä luin, ajatus jakoi tekstipätkän kahteen osaan ja huomio kiinnittyi asiaan paremmin. Usein nuo jakeet lukee kokonaisuudessaan vähän niin, että no joo, pitää mennä ja tehdä. Niin kyllä, mutta millä vallalla: Jeesukselle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä! Ei meidän vaivaisten käsketty lähteä soitellen sotaan ilman kaikkea sitä, mitä tarvitaan. Jeesus antaa kaiken tarvittavan siihen. Se voi silti varmaankin silmille näkyä heikkoutenakin,  sillä kaikenlaisiin oloihin Jumala varustaa ja lähettää. Kaikenlaisten ihmisten pariin lähetettiin kaikenlaisia ihmisiä. 

"Kun meillä Jumalan armosta on tällainen palveluvirka, me emme lannistu." 2. Kor. 4:1 KR-92

"Tämä aarre on meillä saviastioissa, jotta nähtäisiin tuon valtavan voiman olevan peräisin Jumalasta eikä meistä itsestämme." 2. Kor..4:7 KR-92
 
"...olla saat rakkaanaan, olla saat olemassa vaan..."
Tämä oli toisesta niistä eilen blogissa esillä olleesta Taneli Korpivaaran laulusta*. Soi ihanana muistutuksena mielessä, että saadaan vain olla. Helposti tulee sellainen ajatus, että meitä rakastettaisiin sen perusteella, mitä teemme, mitä saamme aikaan. Ei se niin ole! Rakkaudesta meihin Jumala meitä rakastaa ❤️ ja tahtoo jokaisen kutsua kotiin! 

---
*Voit kuunnella ne laulut edellisen jutun linkeistä, jotka menee Hengellisen laulukirjan sivulle, jota Korpivaara pitää ja jossa hän laulaa ja soittaa.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti