lauantai 21. toukokuuta 2022

"Mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle?"

 


(kuvaa klikkaamalla sen saa suuremmaksi)


Vaikea kuvitella millä mielin siinä pilven - ja Jeesuksen - etääntyessä oltiin! Masentumaan ja hätääntymään taipuvan mieli painui ehkä maahan, että kuinka nyt selvitään. Positiivisen ajattelun syntymälahjana saanut ehkä ajatteli innostuneena, että: "Vau! Mitähän kaikkea nyt seuraa!". Ja muiden ajatukset poukkoilivat jossain  ilon ja surun välillä.


"Kun hän oli sanonut tämän, he näkivät, kuinka hänet otettiin ylös, ja pilvi vei hänet heidän näkyvistään.

Ja kun he Jeesuksen etääntyessä vielä tähysivät taivaalle, heidän vieressään seisoi yhtäkkiä kaksi valkopukuista miestä. 

Nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän." 

Apt. 1:9-11 KR-92
   
---

Löysin muuta etsiessäni tuon kuvan, jonka olin tehnyt huhtikuun alkupuolella yllä olevaan Raamatunkohtaan. En liene ollut silloin kuvaan oikein tyytyväinen. Mutta kun tänä aamuna yritin ihan muusta syystä* pilvikuvaa saada aikaiseksi, huomioin tuon piirustustarvikkeiden joukosta  löytäessäni, että siinäkinhän on ☁️. 

* Oli tänä aamuna kivan sininen taivas, valkoisia pilviä - ja alkava koivujen viherrys.  Kuva on kesken, enkä tiedä mitä siitä tulee. Ei varmaan ihan sitä, mitä aikomus oli.   

---

No nyt senkin näkee tästä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti